KEŞAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN, ÖZCAN’A ZİYARET…

KEŞAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN, ÖZCAN’A ZİYARET…
Bu haber 06 Nisan 2015 - 20:47 'de eklendi ve 1.569 kez görüntülendi.

Keşan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Bahri Kantoğlu, 6 Nisan 2015 Pazartesi günü, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ı makamında ziyaret ederek, Polis Haftası etkinliklerine davet etti.

IMG_8898

Saat 16.00 sıralarında Keşan Belediyesi’ne Emniyet Amiri Osman Şahin ve Polis Memurları Filiz Ceylan ve Meral Şahin ile gelen Kantoğlu, Özcan’a çiçek takdim etti ve Polis Haftası etkinlikleri ile ilgili davetiye verdi.

IMG_0755

Ziyarette konuşan Özcan, Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 170. yıl dönümünü kutladı ve görevlerinde başarılar diledi.

Mehmet Özcan, tüm Emniyet Müdürlüğü mensuplarının huzur içinde görevlerini yürütmesi temennisinde bulundu.

IMG_0756

Kantoğlu da vatandaşın huzuru ve güvenliği ile malını korumak için görev başında olduklarını anlattı ve destek veren Keşan Belediyesi’ne ve Başkan Özcan’a teşekkür etti.

www.kesanhalkinsesi.com

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER