Uzunköprü Belediyesi, Depremzedelere moral olmak adına Kültür Gezisi düzenledi

Uzunköprü Belediyesi, Depremzedelere moral olmak adına Kültür Gezisi düzenledi
Bu haber 24 Mart 2023 - 21:03 'de eklendi ve 43 kez görüntülendi.

Uzunköprü Belediyesi, Depremzedelere moral olmak adına Kültür Gezisi düzenledi

Deprem bölgesinden Uzunköprü’ye gelen depremzedeler ile ilk günden bu yana aktif olarak ilgilenen, ihtiyaçların karşılanmasında görev alan Uzunköprü Belediyesi, depremzede vatandaşlara yönelik kültür gezisi düzenledi.

Uzunköprü’nün tarihi ve kültürel yerlerini içeren gezi programında Uzunköprü Belediyesi; Uzunköprü’de misafir edilen depremzede vatandaşlarımıza moral olmak, yaşadıkları acıları biraz olsun hafifletebilmek adına kültür gezisi düzenlediğini belirtti.

kesanhalkinsesi.com

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER