Saros’da 25 kg’lık Lahoz Balığı yakalandı

Saros’da 25 kg’lık Lahoz Balığı yakalandı
Bu haber 14 Haziran 2014 - 10:56 'de eklendi ve 4.616 kez görüntülendi.

Saros Körfezi Gökçeada açıklarında bir balıkçı 25 kg’lık Lahoz Balığı yakaladı.

Manşet   CIMG2994   CIMG2990

Enez’in Sultaniçe Köyü Sahili’nde balıkçılık yapan İsmail Çakıcı (58) isimli balıkçı, Saros Körfezi Gökçeada açıklarında oltayla 25 kg’lık Lahoz Balığı yakaladı.
Çakıcı, yaptığı açıklamada; “45 yıldır Saros’da balıkçılık yapıyorum. Bu balık nesli 4 – 5 yıldır çıkmıyordu. Bunların sebebi de denizin dibini kazıyan trol ve gırgırlardır. Bunların kontrol altına alınmasından sonra, Saros’da yeni büyük balık çeşitleri görülmeye başlandı. 120 metre derinlikte yakaladığımız Lahoz Balığı’nın kilosunu, 30 liradan İstanbul balık haline sattık. Allah bereket versin.” dedi.

CIMG2992   CIMG2993
www.kesanhalkinsesi.com

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER