(Videolu Haber)-
Dr.Mustafa Esim edebiyat alanındaki ismi Tuğrul Asi Balkar’ın yaşamını konu alan bir sunum gerçekleştirildi.
Erdoğan Aksoy’un katkılarıyla hazırlanan ve Uğur Dershanesi Toplantı Salonu’nda 10 Haziran 2013 Pazartesi akşamı gerçekleşen geceye Mustafa Esim ve eşi Gülder Esim ile kayınpederi Feyzullah Aktan ile 50’e yakın sanatsever katıldı.
Sunuculuğunu Kadir Altay’ın ve sunumunu Erdoğan Aksoy’un yaptığı gecede Mustafa Esim’e ait 14 şiir Keşanlı sanatseverler tarafından Gitarist Bülent Saylam’ın müziği eşliğinde okundu ve büyük beğeni topladı.
Gecenin sonunda konuşan Mustafa Esim, kendisi adına düzenlenen be geceye emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Bu gece için çok duygulandım. Emek verenlere ve bu gecede beni yanlız bırakmayan tüm dostlarıma teşekkür ederim” dedi.