Milletvekili Erdin Bircan, Enez ve köylerinde ziyaretlerde bulundu

Milletvekili Erdin Bircan, Enez ve köylerinde ziyaretlerde bulundu
Bu haber 29 Nisan 2016 - 15:45 'de eklendi ve 1.111 kez görüntülendi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Enez ve köylerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

kücükevren

Bircan, Enez ve Abdurrahim, Küçükevren ve Hasköy ziyaret ederek, Abdurrahim Köyü’nde Anafartalar Spor Kulübü Başkanı Salih Kirezci’nin annesi Hayret Kirezci’nin cenazesine katıldı. Cenaze sonrası köyde vatandaşlarla bir araya gelen Bircan, köyün en yaşlı üyesi Sadık Pehlivanoğlu ile uzun süre sohbet ederek, gündemdeki konuları değerlendirdi.

hasköy  enez

Abdurrahim Köyün’den Enez Merkez’e geçen Bircan, Belediye Meclis Üyesi Özkan Günenç ile birlikte Nevzat Kocataş’ın açtığı Lider Balıkçılık şubesine giderek, “hayırlı olsun” dedi. Esnafın sorunlarını bildiğini ifade eden Bircan, “Esnaf için ciddi projeler yapılmalı. Ben bir esnaf kampanyası yapmak için çalışıyorum. Zincir mağazalar ve AVM’ler yüzünden esnaf daha da zor duruma giriyor. Bu zincir mağazalar ve AVM’ler haftada bir gün kapansa esnafımız rahat bir nefes alacak” diye konuştu.

abdurrahim  uzunköprü

Buradan Enez Küçükevren Köyünde de halk ile bir araya gelen Bircan, Akp’nin yanlış yürüttüğü politikalar yüzünden halkın mağdur olmasını açıkladı. Dış politikada 0 sorun söylemi ile yola çıkan Akp’nin sınırları koruyamaz hale geldiğini anlattı. Çiftçilerin yaşadıkları dertleri konuşan vatandaşlara Erdin Bircan, “CHP iktidarında çiftçilerimiz ürününü değerinde satacak” sözü Enez Hasköy’de akrabaları ve hemşehrileri sohbet eden Bircan, geçtiğimiz haftalarda parti görevlisi olarak gittiği Hakkari, Van ve Bitlis’tesi izlenimlerini aktardı. “Orada yaşayan vatandaşlarımızın ve güvenlik güçlerimizin terörden dolayı yaşadıkları zorluklar var. Herkes barış, huzur ve güven istiyor” diyen Bircan, Edirne’den Hakkari’ye her karış toprağımızda huzur için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Enez temasları ardından, Uzunköprü’ye geçen Bircan, burada Karadeniz-Rumeli- Balkan 7 Bölge Yöresel Ürünler Şenliği’nin açılışını yaptı. İlçe Başkanı İnanç Sülüş ile birlikte vatandaşlarla da görüşen Bircan, gündemi değerlendirdi.

www.kesanhalkinsesi.com

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER