Kılıçköy yöresel ürünleri ilgi görüyor

Kılıçköy yöresel ürünleri ilgi görüyor
Bu haber 16 Eylül 2014 - 18:13 'de eklendi ve 1.822 kez görüntülendi.

Keşan – Enez Karayolu Kılıçköy’ü çıkışında kurulan pazar tezgahlarında üreticilerin yetiştirdiği yöresel ürünler ilgi görüyor.
Sebze ve meyvenin yanı sıra Kılıçköylü bayanların hazırladığı kışlık salça, turşu, makarna, tarhana ve kuru bakliyatlarda satışa sunuluyor.

Yarışma 1.si Ümmiye Gürkan   CIMG5132   CIMG5133
Edirne’de yapılan “Bayan çiftçiler yarışıyor” programında birinci gelen Kılıçköylü Ümmiye Gürkan isimli bayan yaptığı açıklamada, “Ben bildiğiniz gibi <Bayan çiftçiler yarışıyor> programında birinci geldim. Burada açtığımız pazar tezgahlarında kendi ürünlerimiz olan yazlık ve kışlık yiyeceklerimizi üretip, satıyoruz. Tüm bayanlarımıza sesleniyorum; evde oturup aylak durmasınlar. Ben kazanıyorum. Herkes kazansın.” dedi.

CIMG5134   CIMG5135   CIMG5138
Üretici bayanlar bu yıl Keşan – Enez Karayolu yapımı nedeniyle biraz sıkıntı yaşadıklarını da ifade ettiler.

CIMG5144   CIMG5143

www.kesanhalkinsesi.com

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER