Keşan TSO Meclis Divanı ve Yönetim Kurulu Seçim Sonuçları Belli Oldu

Keşan TSO Meclis Divanı ve Yönetim Kurulu Seçim Sonuçları Belli Oldu
Bu haber 08 Ekim 2022 - 14:38 'de eklendi ve 230 kez görüntülendi.

1 Ekim 2022 geçtiğimiz Cumartesi günü Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (Keşan TSO) Organ Seçimleri gerçekleştirildi. 14 Komitede 32 Meclis Üyesi seçildi, seçilen Meclis Üyeleri 07.10.2022 Cuma günü Keşan TSO Hizmet Binasında İlçe Seçim Kurulu Yetkilileri gözetiminde Meclis Divanı, Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları, Yönetim Kurulu Üyeleri, TOBB Delege Üyesi ve Disiplin Kurulu Üyelerini belirledi.

 

Keşan TSO Yetkilileri tarafından yapılan açıklamaya göre Meclis Başkanı ve Yardımcıları, Yönetim Kurulu Başkanı ve Başkan Yardımcıları, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Disiplin Kurulu Üyeleri ve TOBB Delege Üyesi şu şekilde; “Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Orkun Özkaya, Murat Yaşar Arıkan, Yönetim Kurulu Üyeleri; Mustafa Anbarcı, Selçuk Ataklı, Gürcan Özkul, Aylin Alabak, Onur Yılmaz, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi; Uğurcan Urgan, Meclis Başkanı; Ahmet Koru, Meclis Başkan Yardımcıları; Faik Helvacıoğlu, Cüneyt Yüksekdağ, Meclis Katip Üyesi; Sadık Gamsız, Meclis Üyeleri; Onur Güven, Serkan Gevrek, Cahit Mercan, Yusuf Cemil Çakıcı, Tarık Özbek, Hasan Saatçioğlu, Ender İnce, Cengiz Engin, Göksel Aktaş, Atakan Tokmak, Ahmet Girişen, Volkan Uğurlu, Hakan Gürel, Ayşe Deniz, Saadettin Baygül, Mustafa İşçimen, Onur Şapçı, Mustafa Öztepe, Meclis Üyesi ve TOBB Delege Üyesi Evren Yörük, Disiplin Kurulu Üyeleri Yalçın Şen, Soner Şen, Kudret Uybaş, Alkan Geçkin, Ahmet Alkan ve Cem İsmail Sönmez olmak üzere Meclis Divanı, Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve TOBB Delege Üyesi isimleri belirlendi.”

 

Başkan Şapçı: “Üyelerimiz ve Bölgemiz İçin Daha Fazla Çalışacağız”

Keşan TSO’da yapılan meclis seçimlerinin ardından konuşan Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı şunları dile getirdi: “ 1 Ekim 2022 tarihinde yapılan Organ seçimlerimizin ardından 7 Ekim Cuma günü Meclis Divanı, Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve TOBB Delege Üyesi olmak üzere seçimimizi gerçekleştirdik. Güzel bir 4.5 seneyi arkamızda bırakarak, Önümüzdeki seneler de üyelerimiz ve bölgemiz için daha fazla çalışacağız. İpsala, Enez ve Saros Körfezi bölgelerimize yeni dönemimiz de haftanın belli günlerinde Keşan TSO Temsilciliği açarak orada faaliyet gösteren üyelerimizin resmi evrak ve diğer hizmetler ile ilgili yol ve mesafe konusundan işlerini kolaylaştıracağız.  Hep birlikte çok güzel işler başaracağız. Yeni dönemin herkes için hayırlı olmasını diliyorum ” dedi.

kesanhalkinsesi.com

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER