İNTERNET SİTELERİNİ YOK SAYANLARA DUYURULUR..!!!

İNTERNET SİTELERİNİ YOK SAYANLARA DUYURULUR..!!!
Bu haber 10 Ocak 2014 - 20:49 'de eklendi ve 1.404 kez görüntülendi.

Keşan’da bu aralar siyasiler, bazı kurum ve kuruluşlar ilçemizde bulunan internet sitelerini toplantılarına ve etkinliklerine davet etmeyi unutuyorlar veya bazı korkulardan dolayı davet etmiyorlar.

isit
Örneğin, 10 Ocak 2014 Cuma günü 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Keşan’daki basın mensupları için bir kahvaltı düzenleyen AKP Belediye Başkan Adayı Mustafa Mercan sadece Keşan’da bulunan bazı gazeteler ve internet sitelerini kahvaltıya davet etti.
Bunun dışında Keşan’da yayın yapan bazı internet siteleri bu kahvaltıya yok sayılarak davet edilmediler.

Yine 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Keşan’daki basın mensuplarına bir jest yaparak check up yaptıran Keşan İlçe Sağlık Müdürlüğü’de yine Keşan’daki 4 günlük gazetedeki muhabir arkadaşlarımıza check up yaptırdı. Tabi gazetecilerin böyle anlamlı günde gazetecileri hatırlaması güzel bir şey buna bir diyeceğimiz yok.

Ama İlçe Sağlık Müdürlüğü’de maalesef yine Keşan’da bulunan toplam 6 internet sitesini ve ulusal basın temsilcilerini unutmuşlardı.
Örneğin yine en son olarak AKP Keşan İlçe Yönetim Kurulu’nun bir eksikliğini daha dile getirmek istiyoruz.
11 Ocak 2014 Cumartesi günü Keşan’a gelecek olan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun katılacağı Danışma Kurulu Toplantısına da Keşan’da bulunan internet siteleri ve ulusal basın temsilcileri yine davet edilmedi ve haber bile verilmedi.
AKP ve CHP Yönetim Kurulları yaptıkları toplantı ve birçok etkinlikte de yine Keşan’da bulunan 6 internet sitesini davet etmekten kaçınıyorlar.
Keşanspor’a gelirsek bu kulübümüzde özellikle bazı internet sitelerini özellikle basın toplantılarına davet etmiyorlar.
Şimdi buradan şunu çok açık ve net olarak söylemek ve hakkını vermek durumundayız. Keşan Belediye Başkanlığı ve Keşan Ticaret Odası bu konuda gerçekten bu anlamda herkese eşit mesafede davranarak her türlü etkinlik ve toplantılarına Keşan’daki gerek yazılı, gerek internet ve gerekse ulusal basın temsilcilerini davet etmektedirler.
Bu konuda başta Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan ve Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Helvacıoğlu olmak üzere, Keşan Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusıu Erdoğan Demir ile KTSO Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Gökhan Gürer’e tüm basın mensupları adına da teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Buradan son olarak, bu yanlışa düşen kurum,kuruluş,oda dernek ve siyasilerimize Keşan’da bulunan ulusal basın temsilcisi ve internet sitelerinin adlarını ve telefon ve mail adreslerini vererek yazımızı tamamlamak istiyoruz. Umarız ki bu çizelge birilerinin işine yarar.
www.kesanhalkinsesi.com

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER