EVİNDE ÖLÜ BULUNDU..

EVİNDE ÖLÜ BULUNDU..
Bu haber 13 Ağustos 2013 - 10:34 'de eklendi ve 1.657 kez görüntülendi.

Keşan – Beğendik TOKİ evlerinde oturan Halil Özsoy (60), 11 Ağustos 2013 Pazar günü saat 19.30 sıralarında evinde ölü bulundu.

MANŞET HALİL ÖZSOY

Alınan bilgiye göre, İpsala doğumlu olan Keşan’da bir süre ticaretle uğraştıktan sonra emekli olan Halil Özsoy, aynı gün evine gelen misafirleri kabul etti. Misafirlerin ayrılmasından sonra, kalp krizi geçirdiği tahmin edilen Halil Özsoy’un arkadaşları dışarı çıkmaması üzerine eve giderek, kapıyı kırmaları sonucu öldüğünü gördü. Yetkililere haber verilmesi üzerine, Cumhuriyet Savcılığı gözetiminde Keşan Devlet Hastanesi’nde yapılan otopsinin ardından, ölüm sebebinin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

 

CIMG5258

Buradan getirilen Halil Özsoy, ikindi vakti Hersekzade Ahmetpaşa Camii’nde kılınan namaz ardından, Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

Halil Özsoy, Keşan halkından Gülsüm Özsoy’un eşi, Buket, Özlem ve Özge’nin babaları, Belediye Meclisi’nin MHP’li Üyesi Erkan Gege, Ertan İleri ve Burak Çınar’ın kayınpederi idi.

www.kesanhalkinsesi.com

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER