Enez’de yaşanan trol ile balık avcılığı sorununu TBMM Meclisi gündemine taşıdı.

Enez’de yaşanan trol ile balık avcılığı sorununu TBMM Meclisi gündemine taşıdı.
Bu haber 11 Ekim 2018 - 10:02 'de eklendi ve 824 kez görüntülendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Enez’de yaşanan trol ile balık avcılığı sorununu TBMM Meclisi gündemine taşıdı.

Konuyla ilgili olarak mecliste söz alan Gaytancıoğlu“Troll ile balık avcılığı denizlerimizdeki balık popülasyonunun yok olmasındaki en büyük etkenlerdendir.” diyerek konuşmasına başladı.

Okan Gaytancıoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Trol ile balık avcılığı sonucunda, trol ağalarının arka tarafındaki kör ağ nedeniyle yavru balıklar tamamen yok olmaktadır. Yine gırgır avcılığı da kural ve yasaklara uyulmadığı takdirde masum değildir. Enez halkı trol ile balık avcılığına izin vermemek için Enez Limanı’nda toplanarak ciddi bir tepki vermiştir. Saros Körfezi’nden ne istiyorsunuz? Bırakın dünyanın kendi kendini temizleyebilen körfezlerinden biri olan Saros yaşasın. Gelecek nesillere bu körfezi sağ salim bırakalım. Halka rağmen sermayeye kazandırmayı artık bırakalım.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER