Duyarlı çocuklar topladıkları mavi kapakları, Ortopedik Engelliler Derneği’ne teslim ettiler

Duyarlı çocuklar topladıkları mavi kapakları, Ortopedik Engelliler Derneği’ne teslim ettiler
Bu haber 12 Eylül 2014 - 16:01 'de eklendi ve 1.810 kez görüntülendi.

İspat Cami Mahallesi Çamlıkent Sitesi’nde 3 çocuk topladıkları 4-5 bin arası mavi kapağı Keşan Ortopedik Engelliler Derneği Başkanlığı’na teslim ettiler.

IMG_0681   mavikapak
Sarp Demir, Utku Mehmet Acar ve Eren Beşir Acar adlı 3 çocuk 9 Eylül 2014 Salı günü saat 18.00 sıralarında Ortopedik Engelliler Parkı’na giden çocuklar burada Keşan Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Taner Aykut’u ziyaret ederek kendisine topladıkları mavi kapakları teslim ettiler.
Aykut, miniklerin gösterdiği duyarlılığa teşekkür ederek, “Engellilerimize yardımcı olabilmek amacıyla bu 3 kardeşimizin topladığı kapakları memnuniyetle kabul ediyoruz.Ayrıca bu duyarlılıklarından dolayı da kendilerini kutluyorum” dedi.
Duyarlı çocuklarda “ Biz bu işe yine devam edeceğiz ve toplayacağımız kapakları yine engellilerimiz için teslim edeceğiz” şeklinde konuştular.

www.kesanhalkinsesi.com

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER