BAYANLARIN PLATES KURSU İLGİ GÖRÜYOR..

BAYANLARIN PLATES KURSU İLGİ GÖRÜYOR..
Bu haber 09 Mayıs 2013 - 17:48 'de eklendi ve 1.802 kez görüntülendi.

Keşan Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen bayanlara yönelik Plates Kursu ilgi görüyor.

Cennet Bahçesi’nde spor hocası Mürvet Buruk önderliğinde devam eden Spor  ve Aerobik Kursu haftanın Pazartesi ve Çarşamba günleri 40 bayanın katılımıyla gerçekleştiriliyor.

Buruk; “Keşan Belediyesi’nin düzenlediği Spor ve Aerobik kursları bu yılda başladı. Tüm bayanları bu spora davet ediyorum. Benim amacım, onları zayıflatıp, mutlu etmek. Onlarda hallerinden memnun olunca, bende mutlu oluyorum” dedi.

Kursiyerler, bu fırsatı kendilerine veren Keşan Belediyesi Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan’a teşekkür etti.

 

www.kesanhalkinsesi.com

Ömer ÇAKICI

SPOR VE AEROBİK KURSU (2)

 

 

 

 

 

 

SPOR VE AEROBİK KURSU

 

 

 

 

 

 

 

SPOR VE AEROBİK KURSU (1)

 

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER