AVM’ler nedeniyle yarım asırlık işyerini kapattı

AVM’ler nedeniyle yarım asırlık işyerini kapattı
Bu haber 03 Kasım 2015 - 16:24 'de eklendi ve 1.166 kez görüntülendi.

Keşan TSO, 52 yıllık Rıdvan Dayanıklı Tüketim Malları’nı kapatan Kaya’ya belge verdi

KTSO

Keşan’da 52 yıldır hizmet veren Rıdvan Dayanıklı Tüketim Malları Ltd.Şti.’nin işletmecisi Rıdvan Kaya’nın, işletmesini kapatacağını öğrenen Keşan TSO yönetimi, Kaya’ya Teşekkür Belgesi verdi.

ktso-logo

 

 

Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, 52 yıldır Keşan’da hizmet veren ve 1964 yılından beri Keşan TSO üyesi olduğunu söylediği işletmenin onurlu bir şekilde ticari hayatını sonlandıracağını belirterek, “Bir işletmenin de aile şirketi olmasına rağmen 52 yıldır hizmet vermesini tebrik ediyoruz. Bugüne kadar bölgemize ve odamıza katma değer ürettiğinden dolayı şükranlarımızı sunuyor ve Teşekkür Belgesi veriyoruz.”dedi.

KAYA: “AVM’ler ve internetten yapılan satışlar nedeniyle buraya kadarmış”

Rıdvan Kaya, “Büyük AVM’ler ve internet yoluyla yapılan satışlar nedeniyle önemli derecede etkilendik. Kısmet buraya kadarmış” dedi.

www.kesanhalkinsesi.com

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER