“Arif Eser 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu” yapıldı

“Arif Eser 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu” yapıldı
Bu haber 06 Ağustos 2024 - 21:32 'de eklendi ve 136 kez görüntülendi.

“Arif Eser 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu” yapıldı

 

Edirne’nin Enez İlçesinde merhum işadamı anısına “Arif Eser 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu” yapıldı.
Eserler Gıda Ltd. Şti. İmtiyaz sahibi işadamı Arif Eser, 2020 yılında vefat etmişti. Ardından kardeşi Cavit Eser, Edirne dönem Valisi Ekrem Canalp ile bir protokol imzalayarak ağabeyi adına 112 Acil Hizmet İstasyonu yapmak istediğini söyledi. Eser, sözünü tuttu ve 112 Acil İstasyonu eski hastane girişine yapıldı.

Cavit Eser, Sağlık Bakanlığı ile yapılan görüşmelerin ve işlemlerinin ardından, Arif Eser 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nun açılacağını söyledi.

Hayırlı olsun.

kesanhalkinsesi.com

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER