ÖMER ÇAKICI, ENEZ ANADOLU AJANSI MUHABİRİ OLDU

ÖMER ÇAKICI, ENEZ ANADOLU AJANSI MUHABİRİ OLDU
Bu haber 24 Mart 2014 - 22:48 'de eklendi ve 1.706 kez görüntülendi.

Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni, Edirne Gazeteciler Derneği Federasyon Delegesi ve Edirne İnternet Medyası Derneği 2.Başkanı Gazeteci Ömer Çakıcı, Enez Anadolu Ajansı (AA) Muhabiri oldu.

KAYMAKAM - ÇAKICI
Daha önce yaygın basın ve televizyon kuruluşlarında görev yapan Çakıcı, Anadolu Ajansı (AA)  ile sözleşme imzalayarak, Enez Muhabirliği görevine getirildi.
Enez Kaymakamı Sefa Güler’i makamında ziyaret eden Çakıcı, bundan böyle Enez ile ilgili haberleri yerel ve yaygın basında çıkmasını sağlayarak, Enez’e katkı sağlayacağı inancında olduğunu belirtti.

ÇAKICI
Kaymakam Sefa Güler de, Enez’in tanıtımı için gerekli desteği vereceğini belirterek, Çakıcı’ya başarılar diledi.
www.kesanhalkinsesi.com

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER