Keşan Ticaret Borsası’nın Meclis Kurulu organ seçimleri yapıldı

Keşan Ticaret Borsası’nın Meclis Kurulu organ seçimleri yapıldı
Bu haber 13 Ekim 2022 - 14:00 'de eklendi ve 208 kez görüntülendi.

Keşan TB (Ticaret Borsası)’nın 1 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilen Meclis Kurulu organ seçimlerinin ardından görev dağılımı yapıldı.

Keşan TB’den konuyla ilgili yapılan bilgilendirmede, 7 Ekim 2022 tarihinde İlçe seçim Kurulu yetkilileri gözetiminde oluşturulan görev dağılımı sonucuna göre; Meclis Başkanı Kemalettin Uslu, Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Kaymaz oldu. Seçim sonucu göreve gelen Meclis Kurulu, Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve TOBB Delegeleri şu isimlerden oluşuyor: Meclis Başkanı Kemalettin Uslu, Meclis Başkan Yardımcısı Mesut Topaloğlu, Meclis Katip Üyesi Aziz Burak Lofçalı, Meclis Üyeleri Tuncay Yavaş, Adnan İnan, Erbil Yörük, Görken Gürşat, Ferdi Narlı, Yiğit Ceylan. Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Kaymaz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Erman Yörük ve Murat Orhun, Sayman Üye Fahri Karagöz, Yönetim Kurulu Üyesi Eyüp Erdoğan. Disiplin Kurulu Üyeleri Erkan Deste, Sertaç Yıldırıcı, Turhan Kuru, Mehmet Cumhur Erkan, Oktay Rıfat Komanlı, Serkan Koca. TOBB Genel Kurul Delegeleri Adnan İnan ve Tuncay Yavaş.

Kaymaz: “Birlik ve beraberlik içerisinde üyelerimiz ve bölgemiz için çalışmaya devam edeceğiz”

Görev dağılımı sonrasında açıklamada bulunan Keşan TB Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Kaymaz, yapılan seçimlerin ve ardından gerçekleştirilen görev dağılımının hayırlı olmasını temenni ederek, “Yeni dönemde de üyelerimizin bize çok büyük bir sorumluluk yüklediğinin bilincindeyiz. Bu anlamda, birlik ve beraberlik içerisinde üyelerimiz ve bölgemiz için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

kesanhalkinsesi.com

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER