İyi Parti Keşan Kadın Kolları Başkanı Ayşe Deniz,Anneler Günü nedeniyle bir yazılı açıklama yaptı

İyi Parti Keşan Kadın Kolları Başkanı Ayşe Deniz,Anneler Günü nedeniyle bir yazılı açıklama yaptı
Bu haber 09 Mayıs 2021 - 19:58 'de eklendi ve 456 kez görüntülendi.

Anne sevgisi sevgilerin en güzeli, en değerlisi ve kutsalıdır. Anneler karşılıksız sevgileri, şefkatleri ve sonsuz özverileriyle başımızın tacıdır. Onlara sadece anne demek yeterli olmaz. Onlar evlatlarına yeri gelince öğretmen, doktor, arkadaş yani ihtiyaçları olan her şey olurlar. Aldıkları bu sorumlulukları hiç bir zaman yük olarak görmezler.

Hayatlarını evlatları için yaşarlar ve yaşamları boyunca tek dilekleri ve istekleri evlatlarının mutlu olmasıdır .Unutmayalım ki çocuk mutluysa anne mutlu;anne mutluysa aile mutludur.

Bizim için ömrünü adayan annelerimize layık evlatlar olmaya çalışıp onlardan öğrenmiş olduğumuz sevgiyi, saygıyı, şefkati doyasıya onlarla paylaşmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle İYİ PARTİ Keşan İlçe Kadın Kolları olarak başta ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün annesi Zübeyde Hanım ve bu kutsal vatan uğruna şehit olan şehit veren; yeri gelince vatan toprağını evladı gibi bağrına basan tüm annelerimizin ve yüreğinde insan sevgisi barındıran, bir çocuğun başını okşayınca içi huzurla dolan, annelik duygusunu her zerresinde hisseden tüm kadınların anneler gününü en içten dileklerimizle kutlar saygı,sevgi ve minnetlerimizi sunarız.

KEŞAN İYİ PARTİ KADIN KOLARI BAŞKANI

AYŞE DENİZ

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER