Enez’de 260 Kg. uyuşturucu ve 1.500 Kg. canlı midye yakalandı

Enez’de 260 Kg. uyuşturucu ve 1.500 Kg. canlı midye yakalandı
Bu haber 07 Nisan 2021 - 18:47 'de eklendi ve 375 kez görüntülendi.

Edirne’nin Enez ilçesinde güvenlik güçlerince yapılan operasyonda, 260 kg. Uyuşturucu, 1.500 gk.da canlı midye elegeçirildi.

Enez Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı ve ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ortaklaşa yaptıkları operasyonda, Meriç boyu Dalyan mevkiinde Yunanistan’dan kaçak yolla getirilmeye çalışılan 260 kg. Damiana Bitkisi uyuşturucu madde ve 1.500 kg. Çuvallar içerisinde Yunanistan’a kaçırılmak istenen Akivides canlı midye elegeçirdi.

Uyuşturucu maddeye el konulurken, canlı midyeler de denize döküldü.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER