AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

ANAFARTALARSPOR’UN KUPA TÖRENİ YAPILDI

Bu haber 18 Mart 2014 - 14:13 'de eklendi ve 2.553 kez görüntülendi.

Edirne Süper Amatör Ligi’nin namağlup şampiyonu Keşan Anafartalarspor, 16 Mart 2014 Pazar günü kendi evinde karşılaştığı lig ikincisi Karaağaç Ardaspor’u 5-1 yendi.
Manşet

Keşan Atatürk Stadı’nda saat 14.00’te oynanan karşılaşmayı; CHP Edirne Milletvekili Kemal Değirmendereli, Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan ile siyasi parti temsilcileri ve adayları da izledi.

Kupa

Çekişmeli geçen karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere sonuçlanırken, ikinci yarının 50. dakikasında Hakkı’nın attığı golle 1-0 öne geçen Anafartalarspor, Çağrı’nın golü ile durumu 2-0 yaptı. 72. dakikada Karaağaç Ardasporlu futbolcu Osman’ın penaltıdan attığı golle durum 2-1 oldu. Hakkı (2) ve Ufuk’un attığı 1 gollerle, karşılaşma Anafartalarspor’un 5-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Protokol

KUPA TÖRENİ YAPILDI

Karşılaşmanın ardından kupa töreni yapıldı.

Özcan

Törende konuşan CHP Edirne Milletvekili Kemal Değirmendereli, çok zevkli bir karşılaşma izlediğini ifade ederek, şampiyon olmaları nedeniyle Anafartalarspor’u kutladı.
Belediye Başkanı Mehmet Özcan da Anafartalarspor’un sezonu şampiyonlukla tamamlamasından son derece memnun olduğunu belirterek, “Anafartalarspor’un, altyapısıyla geleceğimize bir garanti olarak görülen bir imajı vardı. Keşan Belediyesi olarak tüm kulüplerimize ciddi destek veriyoruz. Bunların %90’ının yükü belediyenin sırtında ama ben bu desteği yine vereceğim. Onlardan isteğim, aynen bu şekilde kupalarla karşımıza çıkmaları. Anafartalarspor’u tebrik ediyorum. Hedefimiz, daha çok sayıda Keşanlıya spor yaptırmak. Biz transfer yaparak değil, kendi çocuklarımızla mücadele edeceğiz.” şeklinde konuştu.
Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı ise şampiyon Anafartalarspor’u kutlayarak, “Bu coşkuyu Keşan’a yaşattıkları için tüm sporcuları ve yöneticileri tebrik ederim.” dedi.
Konuşmalardan sonra, futbolculara madalya takıldı. Madalya töreninin ardından Anafartalarsporlu futbolcular, şampiyonluk kupası ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anafartalarspor- Karaağaç Ardaspor maçının hakem ve takım kadroları ise şöyle:

Hakemler: Harun Katı, Zihni Ertaç, Gökhan Alkayalar.

Anafartalarspor: Ömer, Ozan, Ertuğrul, Mehmet, Rıfat, Ufuk, Hakkı, Esat (Sezer), Çağrı (Vural), Berk, Hasan Hüseyin (Şahin).

Karaağaç Ardaspor: Ahmet, Oktay, Emrah, Uğur, İbrahim, Savaş, Osman, Hüseyin, Harun, Erdi (Kıvanç), Yunus (Buran).

www.kesanhalkinsesi.com

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.