CHP Edirne Milletvekili Doç.Dr. Okan Gaytancıoğlu: “HASTANELERİN RANDEVUSU DERT GİTMESİ AYRI DERT

CHP Edirne Milletvekili Doç.Dr. Okan Gaytancıoğlu: “HASTANELERİN RANDEVUSU DERT GİTMESİ AYRI DERT
Bu haber 18 Haziran 2022 - 17:42 'de eklendi ve 258 kez görüntülendi.

CHP Edirne Milletvekili Doç.Dr. Okan Gaytancıoğlu, ulaşım masrafları nedeniyle hastaların hastanelere gidememesini TBMM’de dile getirdi.

Hastaların randevu alamadıklarını alanların da ulaşım maliyetleri nedeniyle zor durumda kaldığını ifade eden Doç. Dr. Gaytancıoğlu şunları söyledi: “Vatandaşımız hastanelerden randevu alamıyor. Hastanelerde uzman doktor kalmadı. İlçe hastaneleri sağlık ocağına döndü, vatandaş Kavimler Göçü gibi hastane hastane dolaşıyor. Günlerce uğraşıp randevu alabilenler de yol paralarını karşılamadıkları için hastaneye gidemiyor.

Edirne’de bugün yerel bir gazetemizde haber vardı. Otobüs, minibüs fiyatları Edirne-Enez arası tek biniş 170 lira, İpsala 115 lira, Keşan 90 ve Uzunköprü 50 lira olmuş. Bir de bunun dönüşü var. Hasta, yanına refakatçi alırsa bunların 4 katı, şehir içi dolmuş masrafını katmadık bile. Şoförler veresiye defteri tutuyor.

Birçok devlet hastanesinde eskiden heyet raporu verilebilirken uzman doktor olmadığından heyet raporları verilemez hâle geldi. AKP ve küçük ortağı vatandaşa tedaviyi değil ölümü reva görüyor.” dedi.

kesanhalkinsesi.com

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER